Q&A (fysioterapeuten) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Q&A

Jeg tenkte jeg skulle svare på noen spørsmål, slik at dere har mulighet til å bli litt bedre kjent med meg. Om dere lurer på noe mer så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Here we go:

Hvilken rolle spiller familien i ditt liv? Føler du at du hadde en lykkeligere barndom en folk flest? 
Familien spiller en viktig rolle i mitt liv. Jeg har et godt forhold til både mamma og pappa, og det samme med søsteren min. Jeg håper å få et enda bedre vennskap til søsteren min etterhvert som vi begge er på noen lunde samme plass i livet (er litt aldersforskjell mellom oss). Familie er med andre ord viktig for meg. 

Si fem positive kvaliteter ved deg selv. 
Jeg er snill, omgjengelig, reflektert, selvstendig og nysgjerrig. 

Hvilken rolle spiller kjærlighet og nærhet i ditt liv?
En STOR rolle. Heldigvis har jeg en kjæreste som er veldig flink til å gi meg nærhet og kjærlighet i dagliglivet. 

Hva betyr vennskap for deg?
Et godt vennskap er viktig for meg. Jeg har alltid vært slik at jeg heller har hatt noen få skikkelig nære venner og ellers mange bekjente, heller enn omvendt. Jeg kommer godt overens med de fleste, men er "kresen" på folk i den grad at jeg raskt merker hvem jeg kan være avslappet og komfortabel med. 

Hvis du visste at livet ditt ville være over innen et år, hva ville du ha forandret ved måten du lever på? 
Reist mer, jobbet mindre/ingenting, vært mer med kjæreste og familie. Ideelt sett ville jeg tatt med meg mindre nærmeste på en jordomreise. 

Hva verdsetter du mest i et vennskap?
Åpenhet, ærlighet, tillit. Evnen til å både finne på ting sammen, men også til å bare slappe av i hverandres selskap. Respekt for andres meninger. HUMOR er viktig, men også at man kan snakke om følelser. 

Hva er din største bragd her i livet? 
Hm, denne var vanskelig. Jeg er både veldig stolt av bachelorgraden min i fysioterapi, og over at jeg fikk meg en god jobb som relativt nyutdannet. Jeg er veldig stolt over at jeg kapret verdens beste dame (helt objektivt sett selvfølgelig). Og jeg er stolt over den prosessen og reisen jeg har gått gjennom det siste året hvor jeg har utviklet meg selv veldig som person, blitt mer åpen, blitt mer kjent med meg selv og mine standpunkter, og tatt aktive valg for å forsøke og bli en god person. 

Har du en drøm du ikke har turt å følge? I så fall, hvorfor ikke? 
Det må i så fall være å studere i utlandet/ta et utvekslingssemester. Eller eventuelt det å bare pakke sammen/selge alt jeg har, for så å flytte til Hawaii. Dessverre så er jeg så "fornuftig" at logikken slår inn, og hele greia bare blir skremmende og full av "what if's?". 

Hvis du kunne endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva skulle det vært?
Være mer åpen om følelser. Prate mer om følelser. Jeg har alltid vært "avstengt" når det kommer til følelser, og alltid følt meg litt sær. Jeg gråt aldri. 

Hva er du mest takknemlig for? 
Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har vært så heldig og fått vokst opp i et av verdens beste land. Jeg er takknemlig for å ha en støttende og trygg familie. For at jeg er på en veldig god plass i livet. For alle mulighetene jeg har fått. For at jeg har muligheten til å eie en leilighet sammen med kjæresten. 

Når sang du for noen sist?
Jeg synger for kjæresten min typ hver eneste dag. Ikke bevisst, bare fordi jeg ofte synger. 

Hvordan ser din "perfekte dag" ut? 
Min perfekte dag består av sol god temperatur, en nydelig plass og godt selskap. Kombiner dette med at jeg ikke MÅ gjøre noe (typ husarbeid, jobb, plikter), men muligheten til å gjøre akkurat hva jeg vil, når jeg vil. 

Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det? 
Haha, JA! Er det sært? Jeg har aldri vært glad i å snakke i telefonen, og det var mamma som ringte leger/tannleger etc. leeenge. Ironisk at jeg har en jobb som innebærer mange telefonsamtaler til leger blant annet.. 

Når legger du deg? Og våkner du tidlig?
Jeg er av typen som er veldig glad i-, og avhengig av søvn. Jeg legger meg gjerne for å sove i 10-11 tiden. Har på alarm 06.50, men er typ aldri oppe før tidligst 17.10. Er av slumrer-typen, dessverre.. 

Hvor mange land har du vært i?
Jeg har vært i 17 land! 

Foretrekker du å ringe eller sende sms?
Som beskrevet tidligere så hater jeg å ringe.. Jeg ringer mye på jobb, men foretrekker helt klart heller å sende sms. 

Er foreldrene dine gift eller skilt?
Verken eller. De er samboere. 

Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?
Det er fryktelig vanskelig å si. Jeg håper vi har to nydelige og friske barn. At vi har fått bygd oss vårt eget hus, på en fin naturtomt. At vi har muligheten til å reise masse. Og at vi begge har karrierer som vi trives med. 

Hva har du spist i dag?
Smoothie (frokost hver ukedag), knekkebrød, lompe med div. grønnsaker. 

Vil du ha barn?
Definitivt, ja. 

Er du sosial?
Både og. Jeg er sosial, samtidig som at jeg nyter eget selskap. Balansegang er best. 

 


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta