hits


Har dere sett denne videoen? Hvis ikke, så anbefaler jeg dere å se den, først som sist. For denne stakkars gutten har et godt poeng: hvorfor mobbe andre? Hva får man ut av å få andre til å ha det fælt? Om noen er annerledes (hva nå enn det betyr, er vi ikke alle forskjellige?), hvorfor skal man trykke de ned? Jeg er av den oppfatning at folk som mobber er de som virkelig sliter med et eller annet. Om man har behov for å såre og/eller plage andre, så har man det ikke godt med seg selv. 
 
IXJhN4cOVM0
 
Vi lever i et samfunn der mobbing er et stort samfunnsproblem. Mobbing skjer i alle aldre og i alle folkegrupper, og kan foregå på veldig ulike måter. Mobbingen starter ofte allerede i barnehage- og skolealder, og den kan ødelegge liv. Mobbing fører i verste konsekvens til at folk ikke orker å leve lengre. Det er ikke greit! Mobbing kan være både fysisk og psykisk mishandling. Det trenger ikke å være bevisst eller "brutalt", små kommentarer kan være sårende nok. 
 
I disse juletider håper jeg at vi alle tar ansvar for å inkludere alle, og å behandle alle på en god måte. Ikke oppfør deg på en måte som du ikke ville at andre skulle oppført seg mot deg, enkelt og greit. Vi har alle et like stort ansvar for å gjøre verden til et bedre sted, og hva er bedre enn å starte med seg selv? Gå frem som et eksempel, vis andre at det finnes gode, omsorgsfulle og varme mennesker midt opp i all elendigheten. Det kan være så lite som smil, et takk, en utstrekt hånd - det trenger ikke å koste deg noe som helst. Men små ord eller handlinger kan utføre en enorm forskjell for den som mottar. Eller det kan være å støtte frivillige organisasjoner, invitere noen som trenger det på mat eller bare sosialt samvær. Det kan være å lytte, eller bare noe så enkelt som å fortelle de rundt deg at du setter pris på dem. Vær et medmenneske. Jeg lover deg, det kommer til å utgjøre en stor forskjell både for deg selv og for andre. 
 
Bilderesultat for be kind

  0 kommentarer på "La oss være snille med hverandre"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

FYSIOTERAPEUTEN
Fysioterapeut som ønsker å dele kunnskap og egne erfaringer. "Hjelp til selvhjelp". Glad i trening, og da først og fremst styrketrening og turer i skog, fjell og mark. Opptatt av miljøet. Veganer. Skeiv. Elsker å reise - samler på land.

ARKIV


· August 2018 · Juli 2018 · Juni 2018 · Mai 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · Desember 2017 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017


KATEGORIER


· Annet · Fysioterapi · Miljø · Skeiv

LINKER


· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.