hits


Jeg synes budskapet bak #metoo er kjempeviktig. Det er viktig å sette fokus på, og felle de som bruker sin maktposisjon for å utnytte andre, de som tvinger seg på andre, de som ikke tar nei for et nei etc. Det har kommet frem mange historier, blant annet i politikken (Giske, Tonning Riise), både innenlands og utenlands. 

MEN: det er ikke greit når ting blir tatt ut av mening. Saken om Trine Skei Grande, der gutten som på det tidspunktet var 17 år sier at de hadde frivillig sex på en fest. Hva er galt med to mennesker over seksuell lavalder som velger å ha sex fordi de vil? Dette er noe HELT ANNET enn menn i maktposisjoner som utnytter ungjenter under seg. Det er også noe helt annet enn folk som tvinger seg på noen, folk som ikke tar nei for et nei og overgripere. Det er en helt annen liga. Et helt annet univers omså! 

Jeg forstår ikke hvorfor folk roper #metoo for "småting". Dette har bare negative konsekvenser, og fører til at de som faktisk har opplevd utnyttelse ikke blir trodd. Det samme kan sies med alle de som påstår å ha glutenallergi, migrene etc., bare fordi det er "in". Det er ødeleggende for de som faktisk sliter med det, og som da ikke blir trodd. Hodepine er ikke det samme som migrene folkens! Man kan ikke påstå at man har migrene/glutenallergi/hvilken som helst diagnose uten å faktisk ha fått det diagnostisert. Jeg forstår ikke hvordan det har blitt "in" å pårope seg diagnoser og/eller utfordringer, når de som faktisk har det sliter nok med å bli forstått og akseptert. 


  1 kommentarer på "Når #metoo tar overhånd"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

FYSIOTERAPEUTEN
Fysioterapeut som ønsker å dele kunnskap og egne erfaringer. "Hjelp til selvhjelp". Glad i trening, og da først og fremst styrketrening og turer i skog, fjell og mark. Opptatt av miljøet. Veganer. Skeiv. Elsker å reise - samler på land.

ARKIV


· August 2018 · Juli 2018 · Juni 2018 · Mai 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · Desember 2017 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017


KATEGORIER


· Annet · Fysioterapi · Miljø · Skeiv

LINKER


· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.